ایران دهکده
021 44 44 73 58

مهاجرت به استان یوکان

مهاجرت به استان یوکان 

هدف برنامه مهاجرت به کانادا از طریق مهاجرت به استان یوکان جذب متقاضیانی است که شرایط لازم برای زندگی پایدار و موفق در استان یوکان را با توجه به مهارت ها و صلاحیت هایشان دارند. مهاجرت به این استان از سه روش امکان پذیر است:

1-         روش متخصصین حرفه ای و نیمه حرفه ای

 در این روش متقاضی باید از طرف یکی از کارفرمایان در استان یوکان پیشنهاد کار دائم در حرفه یا شغلی تخصصی دریافت نماید، علاوه بر این شغل مورد نظر باید در فهرست مشاغل مورد نیاز استان باشد و همچنین متقاضی شرایط کلی را برای مهاجرت به استان یوکان از طریق این روش داشته باشد. این دسته از متقاضیان به دو گروه با شرایط زیر تقسیم میشوند:

نیروی کار متخصص و حرفه ای

شرایط مورد نیاز نیروی متخصص  برای مهاجرت به استان یوکان:

- نوع و سطح مهارت شغل پیشنهاد شده از طرف کارفرما باید در فهرست NOC از نوع 0، یا یکی از سطوح A یا B باشد

- داشتن گواهینامه یا مدرک مورد نیاز جهت انجام کار مورد نظر (اگر اخذ چنین مدرکی الزامی باشد).

- توانایی انجام مکالمات روزمره به زبان انگلیسی یا فرانسه

- افرادی که تقاضای پناهندگی کانادا را کرده‌اند نمی‌توانند تحت این گروه مهاجرتی اقدام نمایند.

نیروی کار نیمه حرفه ای و نیمه متخصص

شرایط مورد نیاز نیروی نیمه متخصص  برای مهاجرت به استان یوکان:

- متقاضیانی واجد شرایط این گروه مهاجرتی هستند که درخواست پناهندگی کانادا نکرده باشند

- کار پیشنهادی می‌تواند شغلی با سطح مهارت C یا D در فهرست NOCباشد.

- اجازه کار موقت در کانادا داشته باشد

- در شغل مورد نظر حداقل به مدت شش ماه کار کرده باشد تا تجربه کافی را بدست آورد

- از حمایت مالی و سکونتی کافی در یوکان برخوردار باشد

- تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه

 

2-         روش کارآفرینی

این روش برای صاحبان مشاغل یا افرادی مناسب است که دارای تجربه در راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار داشته باشند.

شرایط کارآفرینان برای مهاجرت به استان یوکان:

 حداقل دارایی قانونی شخص متقاضی باید 250,000 دلار کانادا باشد

سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 150,000 دلار کانادا در راه‌اندازی بیزینسی جدید یا خرید بیزینسی موجود

از تجربه و تحصیلات لازم جهت اجرای پلان بیزینسی خود برخوردار باشند.

 

3-         روش خود اشتغالی

 متقاضیان این روش باید به یکی از تخصص های مورد نیاز بازار کار یوکان تسلط کامل داشته باشند.

شرایط افراد خود اشتغال برای مهاجرت به استان یوکان:

- حرفه و مهارت شخص متقاضی به عنوان مهارتی که مورد تقاضای بازار کار یوکان است تعریف شده باشد

- گواهینامه یا مدرک مورد نیاز جهت انجام کار مورد نظر را اخذ کرده باشند و در صورت لزوم از سازمان یا انجمنی که مسئول اداره و نظارت بر صاحبان حرفه مذکور است مجوز داشته باشند

- توانایی مالی کافی جهت راه‌اندازی حرفه مورد نظر و حمایت مالی برای حداقل شش ماه از خود و خانواده خود را داشته باشد

 

توجه: کارآفرینان و افراد خود اشتغال واجد شرایط که می‌توانند زندگی موفقی را در یوکان بنا کنند ممکن است واجد شرایط این گروه مهاجرتی باشند. در این روش ارائه یک طرح و پلان بیزینسی و دارا بودن مهارت‌های زبان انگلیسی یا فرانسه لازم است، همچنین متقاضیان باید در جلسه مصاحبه‌ای شرکت کنند که در این جلسه پلان بیزینسی متقاضی، مهارت‌های زبان انگلیسی یا فرانسه و میزان آشنایی شخص با استان یوکان مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

یوکان در کانادا

 




برچسب‌ها

‌مطالب مرتبط
‌مطالب پیشنهادی
از دل خود به دل دوست سفر باید کرد...
021 44 44 73 58
021 44 43 08 74
تهران، میدان پونک، خیابان میرزابابایی، خیابان سردارجنگل، پایین تر از تقاطع شهید مخبری، پلاک 6، واحد 6
Copyright © 2017 IranDehkadeh. All right reserved.