ایران دهکده
021 44 44 73 58

مهاجرت به پرنس ادوارد آیلند

 

مهاجرت به پرنس ادوارد آیلند

 

جزیره پرنس ادوارد واقع در خلیج سنت لارنس در سواحل شرق کانادا می باشد و از ویژگی های استان پرنس ادوارد آیلند می توان به دارا بودن پایین ترین قیمت مسکن در کشور کانادا، کمترین میزان جرم و جنایت و یکی از محبوب ترین جاذبه های گردشگری در شمال آمریکا اشاره کرد.

به دلیل نیازهای جمعیتی و اقتصادی که در استان پرنس ادوارد وجود دارد، اداره مهاجرت، از متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در پرنس ادوارد انتظار دارد تا از طریق زندگی، کارآفرینی و سرمایه گذاری در پرنس ادوارد تأثیر مثبتی بر اقتصاد و فرهنگ این استان بگذارند.یکی از مزایای روش کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد اعطای اقامت دائم کانادا به محض ورود متقاضی به کانادا و همچنین امکان تشکیل پرونده بدون سابقه ی مدیریت است!

در صورتیکه برنامه ی مهاجرت به پرنس ادوارد از طریق کارآفرینی را انتخاب نمودید تحت 4 مرحله زیر اقدام نمایید:

1- شرایط متقاضی در روش متخصصین پرنس ادوارد

- قصد اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد داشته باشد

- از فرم ارزیابی  PNP پرنس ادوارد  حداقل ۵۰ امتیاز کسب کند

- پیشنهاد کار از جزیره پرنس ادوارد دریافت کند

- تحصیلات و آموزش منطبق با پیشنهاد کار

- تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه در صورت نیاز برای کار پیشنهادی

2- شرایط متقاضی در صورت داشتن برنامه مالکیت ۱۰۰٪تجاری و کسب و کار جهت مهاجرت به پرنس ادوارد

- کمتر از ۵۵ سال سن

- حداقل ۱۲ سال تحصیل و داشتن یک مدرک دانشگاهی

- توانایی صحبت به زبان انگلیسی یا فرانسوی در مصاحبه

- دارای سابقه مدیریتی و مالکیت کار مرتبط با اقتصاد پرنس ادوارد

- امضای تعهد نامه جهت اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد

- حداقل دارایی خالص ۴۰۰٫۰۰۰ $ دلار کانادا

- سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۵۰٫۰۰۰ $ کانادا جهت ایجاد یا خرید کار

- مدیریت این کسب و کار در داخل پرنس ادوارد

- ارائه یک برنامه کاری کامل برای کسب و کاری که قصد تاسیس و یا خرید آن را دارید.

- سپردن مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ $ کانادا به عنوان ضمانت، که این مبلغ پس از انجام سرمایه گذاری، اقامت در جزیره پرنس ادوارد و ایجاد کار باز پرداخت خواهد شد.

- سپردن ضمانت ۱۰٫۰۰۰ $ کانادا نزد دولت پرنس ادوارد جهت تضمین یادگیری انگلیسی و یا فرانسه که پس از مصاحبه و تعیین وضعیت خوب زبانی این مبلغ باز پرداخت خواهد شد.

3-شرایط متقاضی در صورت داشتن برنامه شراکت تجاری و بیزینسی جهت مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد

- کمتر از ۵۵ سال سن

- حداقل ۱۲ سال تحصیل و داشتن یک مدرک دانشگاهی

- توانایی صحبت به زبان انگلیسی یا فرانسوی در مصاحبه

- دارای سابقه مدیریتی و مالکیت کار مرتبط با اقتصاد پرنس ادوارد

- امضای تعهد نامه جهت اقامت دائم در جزیره پرنس ادوارد

- حداقل دارایی خالص ۴۰۰٫۰۰۰ $ کانادا

- سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۵۰٫۰۰۰ $ کانادا جهت ایجاد یاخرید کار (حداقل یک سوم مالکیت)

- مدیریت این کسب و کار در داخل پرنس ادوارد

- ارائه یک برنامه کاری کامل برای بیزینسی که قصد تاسیس و یا خرید آن را دارید

- سپردن مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ $ کانادا به عنوان ضمانت که این مبلغ پس از انجام سرمایه گذاری، اقامت در جزیره پرنس ادوارد و ایجاد کار باز پرداخت خواهد شد.

- سپردن ضمانت ۱۰٫۰۰۰ $ کانادا نزد دولت PEI(پرنس ادوارد آیلند) جهت تضمین یادگیری انگلیسی و یا فرانسه که پس از مصاحبه و تعیین وضعیت خوب زبانی این مبلغ باز پرداخت خواهد شد.

4- مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد از طریق درخواست اقوام نزدیک

شرایط اقوام:

- دو سال به عنوان شهروند در پرنس ادوارد آیلند  زندگی کرده باشد

- دارای درآمد مستمر کافی جهت تامین زندگی خود و وابستگانش باشد

- عدم سوء سابقه رفتاری

شرایط متقاضی:

- قصد زندگی در  پرنس ادوارد داشته باشد

- اقوام نزدیک متقاضی ساکن پرنس ادوارد باشند

- درخواست کار و توانایی کار در پرنس ادوارد داشته باشد

- دارای سلامت کامل، عدم سوء سابقه باشد

لینک های مفیدتر

 

جزیره پرنس ادوارد در کانادا

 




برچسب‌ها

‌مطالب مرتبط
‌مطالب پیشنهادی
از دل خود به دل دوست سفر باید کرد...
021 44 44 73 58
021 44 43 08 74
تهران، میدان پونک، خیابان میرزابابایی، خیابان سردارجنگل، پایین تر از تقاطع شهید مخبری، پلاک 6، واحد 6
Copyright © 2017 IranDehkadeh. All right reserved.